Tariefs

De betaling van de prijs heeft tot gevolg de aanvaarding van de algemene voorwaarden hieronder geschreven


Individuele bezoeker
- Groepen - Scholen - Bibliotheek - Algemene voorwaarden

Individuele bezoekers

  Geleide bezoek
van 1 museum
Duur 1:30
Geleide
wandeling
Duur ± 3:00
Workshop dag
9-12:00 & 14-17:00
Bibliotheek
Volwassene en kind >12 jaar oud 10,00 € 9,00 € 50,00 € zie onder
Kind 6-12 jaar oud 7,00 € 7,00 €    
Student voor schoolwerk * 8,00 € 8,00 €    

 

* In het kader van een schholwerk, op vertoon van een studentenkaart of van een certificaat van de school. en met verplichting ons een kopie van de werk te sturen.

 

paiement sans contact 3Langues


Groepen

Pas op ! Één van onze twee gidsen alleen spreekt het Nederlands. Deze persoon zorgt voor het bezoek van de "Ferme castrale", de musea, het dorp en Engis; dus is het nodig te verifiëren als uw combinatie van activiteiten deze gids zal toelaten om ze allemaal te maken (de gids heeft maar twee handen...) Alle begeleide natuurwandelingen zijn alleen in het Frans. Minimum
personen
Maximum per
activiteit **
Duur Prijs
/pers. *
Geleid bezoek van de "Ferme castrale" 15 pers.   1:30 8,50 €
Geleid bezoek van 1 museum 15 pers. 25 pers. 1:30 8,50 €
Geleid bezoek van 2 musea (1 in het Nederlands, 1 in het Frans) 15 pers. 25 pers. 3:00 15,00 €
Geleid bezoek van de "Ferme" en van 1 museum 15 pers. 25 pers. 3:00 15,00 €
Geleide natuurwandeling (altijd in het Frans) of geleid bezoek van het dorp 15 pers. 25 pers. 1:30 9,00 €
Geleid bezoek van de "Ferme" of van 1 museum EN geleid natuurwandeling (altijd in het Frans) of geleid bezoek van het dorp 15 pers. 25 pers. 3:30 17,50 €
Geleide bezoek van Engis met uw bus *** 15 pers.   min.2:00 12,00 €
Geleide bezoek van de "Ferme" of van 1 museum EN geleide bezoek van Engis met uw bus 15 pers. 25 pers. min.3:30 18,00 €
Conférence, en français, sur l'Histoire du livre de cuisine occidental 15 pers. 25 pers. 2:00 12,00 €
Workshop, en français, « Art de la Table » of « Art postal » 15 pers. 25 pers. 1:30 15,00 €
Gastronomische belevenis : proeven van oude recepten 15 pers. 25 pers. volgen bestek

 

**

Gebouwd in de 17e en 18e eeuw legt de Ferme castrale bouwkundige beperkingen: par conséquent, we kunnen dus niet meer dan 25 bezoekers in elk museum ontvangen.
Voor grotere groepen bieden wij een gecombineerde tour waar maximum 25 personen één van onze musea bezoeken, terwijl de anderen zijn bezig met een andere activiteit; na 1:30 worden de groepen omgedraaid. Elke deelnemer ontdekt zo hetzelfde als de anderen.

***

Waar we door a + b tonen dat het etiket aan Engis vaak toegeschreven is vals! Neen, Engis is geen trieste en vervuilde gemeente! 13% van zijn grondgebied zijn voor de industrie tegen 66% van de bos- en landbouwgebieden gereserveerd. Onze gids zal u in uw bus begeleiden om deze verrassende en groen Engis te laten ontdekken! U stopt in de dorpen om de ongelooflijke diversiteit van onze landschappen en onze leefomgeving te waarderen. U ontdekt het architecturale geheel van de 17e eeuw in Hermalle, en de aanwezigheid van een oude watermolen op het Oxhe.
De nieuwe infrastructuur van de "rode grond" tonen de betrokkenheid van de autoriteiten in de recreatieve sport. De bochtige stijgingen van onze Ardenne-Condroz leiden u naar de brede horizon van Clermont zo gunstig voor wandelingen.
En u blijft sprakeloos in onze geosite, vóór de rest van een koraalrif vanaf meer dan 370 miljoen jaar, in de buurt van de kliffen waar Schmerling de eerste fossiel van de Neanderthaler ontdekte. 
Om verrast, gecharmeerd en overtuigd te worden, kom in Engis!


Scholen

Pas op ! Één van onze twee gidsen alleen spreekt het Nederlands. Deze persoon zorgt voor het bezoek van de "Ferme castrale", de musea, het dorp en Engis; dus is het nodig te verifiëren als uw combinatie van activiteiten deze gids zal toelaten om ze allemaal te maken (de gids heeft maar twee handen...) Alle begeleide natuurwandelingen zijn alleen in het Frans. Minimum
personen
Maximum per
activiteit **
Duur Prijs
/pers.
Geleid bezoek van de "Ferme castrale" 15 pers.   1:30 7,00 €
Geleid bezoek van 1 museum 15 pers. 25 pers. 1:30 7,00 €
Geleid bezoek van 2 musea 15 pers. 25 pers. 3:00 12,00 €
Geleid bezoek van de "Ferme" en van 1 museum 15 pers. 25 pers. 3:00 14,00 €
Geleide natuurwandeling (altijd in het Frans) of geleid bezoek van het dorp 15 pers. 25 pers. 1:30 7,00 €
Geleid bezoek van de "Ferme" of van 1 museum EN geleid natuurwandeling (altijd in het Frans) of geleid bezoek van het dorp 15 pers. 25 pers. 3:30 14,00 €
Geleide bezoek van Engis met uw bus *** 15 pers.   min.2:00 7,00 €
Geleide bezoek van de "Ferme" of van 1 museum EN geleide bezoek van Engis met uw bus 15 pers. 25 pers. min.3:30 14,00 €
Workshop, en français, « Art de la Table » of « Art postal » 15 pers. 25 pers. 1:30 7,00 €
Gastronomische belevenis : proeven van oude recepten 15 pers. 25 pers. volgen bestek


Bibliotheek

Zie de specifieke pagina.Algemene voorwaarden

Hier is de vertaling van onze algemene voorwaarden. In geval van verschil tussen deze tekst en de Franse versie, zal alleen deze Franse versie de juridische versie zijn.

Voorafgaand

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. De bevestiging van de reservering door de koper en de betaling van bedragen impliceert de aanvaarding zonder voorbehoud aan deze voorwaarden.
Herhaling: het bezoek van de musea, altijd geleid, zijn alleen op afsprak
: per telefoon 085 31 42 86 of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

 • weekend alleen voor individuelen,
 • weekdagen en weekend voor groepen.

De afspraak is essentieel om de aanwezigheid van de gids te waarborgen!

Algemene voorwaarden

1. Tarieven : De tarieven zijn verkrijgbaar bij de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète. Ze zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving; ze worden altijd op 1 januari van elk jaar bevestigd. Ze worden alleen gevalideerd na bevestiging van de betaling door de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète gevraagd.

2. Dienstregeling :

De duur van de activiteiten is in de bovenstaande tabellen.

Voor de groepen :

  • De organisator moet 15 minuten meer voor de… natuurbijkomstigheden voorzien.
  • De organisator moet ook de tijd die voor een korte pauze tussen twee activiteiten nodig is voorzien.
  • In geval van vertraging, zal een forfaitair bedrag van 50 € door elk half uur begonnen na de "academische kwartiertje" worden geëist.
  • Een toeslag van 15% wordt toegepast wanneer een bezoek of een animatie begint na 19 uur.

3. Reservering en betaling :

a- Voor de activiteiten van de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète die (zoals het bezoek van musea) een afspraak eisen, belt de koper voorafgaand aan +32 (0)85 31 42 86 om deze afspraak te nemen. In geval van vertraging op de geplande dag zal een forfaitair bedrag van 50 € door elk half uur begonnen na de "academische kwartiertje" worden geëisd.

b- Voor de individuele bezoeker : hij betaalt zijn ticket(s) bij zijn aankomst, vóór het begin van de activiteit in contanten of via smartphone door gebruik van de app Bancontact te eerder downloaden – verklaringen zijn hier (klik op link). Zodra de applicatie is geïnstalleerd, moet u alleen de QR-code die wij presenteren scannen, uw PIN-code typen, en het bedrag wordt automatisch op de rekening van de vereniging overgemaakt. Waarschuwing: het is niet mogelijk met dit systeem extra geld "nemen" want we hebben maar een beetje geld.

Voor groepen en scholen :

  • Het minimum aantal personen per groep is 15 ; dat geeft een basis vast bedrag van 15 x het tarief van de gereserveerde activiteit dat moet voor de activiteit moet worden betaald – ook als het aantal deelnemers minder dan 15 op de geplande dag is. Dit vast bedrag moet op rekening BE15 0012 9155 8030 van de vzw SI HsH La Rawète – BIC GEBABEBB – worden gestort. De organisator toont het bewijs van betaling bij aankomst van de groep.
  • Vier dagen voor het geplande datum wordt het definitief aantal deelnemers door de organisator ons meegedeeld, wat het bedrag te betalen bepaalt. Indien dit aantal op de bezoekdag lager ligt, zal deze prijs toch behouden blijven. Hetzelfde gebeurt in geval van annulatie. Een aantal bezoekers licht hoger stelt geen probleem : de prijs wordt volgens hogervermelde tarieven aangepast.
  • Het saldo moet op de bezoekdag contant betaald worden. Pas op! : er is GEEN « Bancontact » of ander bankautomaat in Hermalle-sous-Huy!

Specifieke voorwaarden voor de gastronomische belevenis voor groepen:

  • De keuze van de gastronomische belevenis moet voor de HELE groep gelden. Een « vermenging » is onmogelijk.
  • Acht dagen voor het geplande datum wordt het definitief aantal deelnemers door de organisator ons meegedeeld, wat het bedrag te betalen bepaalt. Indien dit aantal op de bezoekdag lager ligt, zal deze prijs toch behouden blijven. Hetzelfde gebeurt in geval van annulering. Want onze vzw kookt volgen oude recepten om u te informeren en u plezier te geven, maar is geen restaurant! Als de levensmiddelen gekocht voor uw groep niet worden gebruikt, worden ze verloren omdat ze bij de volgende dag of dagen niet, zoals in een restaurant, kunnen worden gebruikt. Indien het aantal deelnemers licht hoger ligt, zal dit tot 3 dagen voor het activiteit aangenomen worden, en de prijs in verhouding daarmee verhoogd.
  • Voor de reservering van een gastronomische belevenis moet een voorschot 10 dagen voor de geplande dag op rekening BE15 0012 9155 8030 van de vzw SI HsH La Rawète – BIC GEBABEBB – worden gestort. De organisator toont het bewijs van betaling bij aankomst van de groep. Het saldo moet op de bezoekdag contant betaald worden. Pas op! : er is GEEN « Bancontact » of ander bankautomaat in Hermalle-sous-Huy!

c- Geen restitutie zal worden gemaakt, behalve zoals uiteengezet in alinea 4 van deze voorwaarden.

d- De gegevens opgenomen door de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète vormen het bewijs van alle transacties tussen de vereniging en haar afnemers.

e- N.B. De tickets mogen niet worden doorverkocht. Ze kunnen niet met andere aanbiedingen of promoties worden gecombineerd.

4. Toegangbeperkingen :

Vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète behoudt zich het recht de toegang tot de "Ferme castrale" van Hermalle-sous-Huy en sites gepland voor de activiteiten te weigeren in geval van overmacht, zoals stakingen, brand, waterschaden... (niet-limitatieve lijst) en / of voor veiligheidsredenen. In een dergelijk geval zal de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète aan de koper een andere datum of de terugbetaling van de ticket(s) gekocht voorstellen.

5. Voor gehandicapten :

De gehandicapten worden uitgenodigd om hun aankomst op +32(0)85 31 42 86 vóór het boeken te melden, zodat de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète volledig van de middelen en de voorwaarden voor de toegang op de hoogte kan brengen. Het personeel van de receptie van de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète neemt dan de nodige maatregelen voor de goede werking van het bezoek.

6. Verantwoordelijkheid :

Vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète wijst af alle aansprakelijkheid voor alle schaden die de spullen, voorwerpen of materialen van de bezoekers zouden kunnen bereiken.
De bezoekers zijn verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade die ze kunnen veroorzaken door hun aanwezigheid in de "Ferme castrale" van Hermalle-sous-Huy of tijdens of wegens hun deelname aan de activiteiten van de vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète.

7. Foto :

Het is mogelijk om te fotograferen voor privé-gebruik, na akkoord van het hoofd huidige activiteiten op het terrein.
Voor professionele foto's of films is het altijd noodzakelijk contact met de vzw Syndicat d'initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète nemen.

8. Juridische informatie en bescherming van de privacy

Asbl Syndicat d'initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète
Hoofdkantoor: rue gerée 10, 4480 Hermalle-sous-Huy
Wettelijke vertegenwoordiger: Nicole Hanot
Nr: BE 0450 267 961
VZW Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in de verwerking van persoonsgegevens zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 houdende uitvoeringsbepalingen van de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de toestemming van de persoon moet worden verkregen voordat persoonsgegevens over hem kunnen verzamelen worden; dat de persoonsgegevens relevant, adequaat en accuraat moeten zijn; en ten slotte dat ze voor specifieke, expliciete en legitieme doeleinden moeten worden verzameld. De koper heeft het recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijderen van de gegevens over hen. Om dit recht uit te oefenen kan hij een brief sturen aan vzw Syndicat d'Initiative de Hermalle-sous-Huy La Rawète, rue Gerée 10, 4480 Hermalle-sous-Huy of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanvullende informatie kan bij de Privacy commissie worden verkregen.

9. Geschillen en klachten - Recht voor geschillen :

Alle geschillen of klachten moeten tijdens het bezoek of op z'n laatst binnen de drie dagen na het bezoek per post of e-mail worden gemaakt.
In geval van geschil zijn enkel de rechtbanken van Hoei bevoegd.