Wettelijke informatie

De editor van de website http://www.musee-gourmandise.be is vzw Syndicat d'initiative de Hermalle-sous-Huy (La Rawète), kortom: SI HsH La Rawète - hoofdkantoor rue Gerée 10, 4480 Hermalle-sous-Huy (België).

De release manager is Nicole Hanot.

De webmaster is Maxime Vincken, uit Cléo Créations.

De web hosting service is OVH.

Auteurs- en reproduktierechts :

Deze website en zijn inhoud zijn door het auteursrecht beschermd.

Deze website is onder de Creative Commons Licentie geplaatst - zie inlichtingen op http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/be/deed.nl behalve het logo, de webdesign en teksten, afbeeldingen, video's, enz. die ervoor iets anders aangegeven wordt.
N.B. De BMG logo, dat U in verschillende documenten van deze website vindt, betekent "Bibliothèque et Musée de la Gourmandise" (Bibliotheek en Museum van de Gourmandise). De foto's met dit symbool worden door Nicole Hanot of door een vrijwilliger van de vzw SI HsH La Rawète uitgevoerd en aan de vzw aangeboden ; de naam van de fotograaf kan of niet, volgens de wens van de auteur, gegeven worden.

By hergebruik van gegevens tekst of afbeeldingen moet U volgens de licentie y-nc-sa 2.0 drie vermeldingen geven :

* Het adres van de webpagina (bijv. http://www.gastronomica.be/nl/pg/pg-005_3_21.html)
* De titel van de pagina of sectie (bijvoorbeeld "Pain et vin")
* De naam van de auteur als het artikel ondertekend is (bijvoorbeeld Nicole Hanot).

Verantwoordelijkheid voor de inhoud :

De vzw wijst geen verantwoordelijkheid af en geeft geen impliciete of expliciete beoordeling met betrekking tot links naar externe websites.
Artikelen ondertekend door hun auteurs zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de laatste.

De SI HsH La Rawète is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schaden die U na het bezoek of gebruik van deze site zou kunnen lijden.

Verantwoordelijkheid voor de database voor de nieuwsbrief :

De SI HsH La Rawète beheert de file-adressen voor het versturen van de nieuwsbrief en loslaat of verkoopt deze informatie aan niemand, zonder schriftelijke toestemming van de geregistreerde personen.

Ze beschikken te allen tijde over een recht op toegang, verbetering of verdwijning van hun gegevens door brief naar de verantwoordelijke voor de verwerking, de file manager: Mevrouw Nicole Hanot, rue Gerée 10, 4480 Hermalle-sous-Huy, tel. +32 (0) 85- 31 42 86.

Wij herinneren u eraan dat onze nieuwsbrieven u de mogelijkheid bieden om u uit te schrijven door op een eenvoudig formulier te klikken.

U moet ook weten dat onze webmaster, Maxime Vincken, alleen toegang tot het bestand voor de goede werking van de e-mailservice heeft.

Aan de andere kant heeft OVH, de gastheer van onze website, toezeggingen gedaan als onderaannemer. U vindt ze gedetailleerd op deze pagina: https://www.ovh.com/fr/protection-donnees-personnelles/gdpr.xml